V nizkem štartu

Ali ste vedeli, da je vroča voda lažja od mrzle?

Sodelavci jedo pizzo

Spoznajmo se

Smo uigrana ekipa kreativnih snovalcev digitalnih zgodb. Vsak s svojimi talenti in muhami rešujemo izzive, ki vam ponoči ne pustijo spati. Za boljši spanec potrebujete le pravo ekipo.

Primož Kostanjevec

Primož Kostanjevec

nenavaden kreativec
Moški

Gregor Svržnjak

strokovnjak za binarni jezik
Ženska

Mirela Jurič

izvir odličnih idej

Zakaj bi izbrali nas?

Ni vsak za vsakogar, zato ne moremo trditi, da smo najboljši in najprimernejši za vaš projekt. Z veseljem pa se odzovemo povabilu na klepet, da ugotovimo kako se ujamemo. Morda bomo skupaj napisali čudovito digitalno zgodbo.

Več kot 20 let izkušenj

Več kot 20 let izkušenj na področju oblikovanja za splet in tisk, korporativnega dizajna in razvoja naprednih spletnih trgovin in kreativnih spletnih strani.

Preko 1000 zaključenih projektov

Z delom na več kot 1000 uspešno zaključenih projektih smo si pridobili dragocene izkušnje in znanja, ki nam pomagajo pri reševanju novih izzivov in sprejemanju pravilnih odločitev..

Človek na prvem mestu

Naše rešitve so namenjene ljudem, zato je človek vedno na prvem mestu. Radi imamo oseben stik, stisk roke in odkrite odnose. 

Vodenje in svetovanje

Projekte vodimo tako, da vam svetujemo, pomagamo in vas usmerjamo skozi razgiban in kreativen proces. Ne pustimo vas v nevednosti in vam jasno povemo, če greste v napačno smer.

Gremo na kavo

Prvi korak morate narediti sami, pri vseh ostalih vam bomo do cilja pomagali mi.

Preden greš

Naroči se na uporabne vsebine in nasvete. Saj veš, znanja ni nikoli preveč.

Tvojih osebnih podatkov ne bomo nikoli delili s tretjimi osebami. Poglej pravilnik o zasebnosti.